Om os

POUL NIELSEN & SØN ApS blev grundlagt af Poul Nielsen i 1952. Poul Nielsen, der var uddannet snedker, købte grunden på Symfonivej i Herlev, som skulle danne rammen om hans snedkerværksted. Her holder firmaet stadig til den dag i dag. Poul investerede i en veludrustet maskinpark, så virksomheden selv kunne forarbejde deres materialer, og derved fremstille bestillinger på mål.

Poul Nielsen drev firmaet med stor succes frem til 1986, hvor sønnen Kjeld Nielsen overtog forretningen. Kjeld videreførte traditionen for det gode snedkerarbejde, og stod i spidsen for virksomheden frem til 2010, hvor hans snedkeruddannede søn, Christian, overtog den daglige drift. De tre generationer af snedkere har alle lagt en stor ære i deres arbejde, og derfor har virksomheden også stadig kunder, der stammer tilbage fra Poul Nielsens tid.

POUL NIELSEN & SØN ApS har i dag 4 ansatte foruden Christian Nielsen og råder fortsat over egen maskinpark til forarbejdning af diverse materialer.

Vores kundekreds spænder vidt fra private til offentlige institutioner, virksomheder, boligforeninger, forsikringsselskaber osv. Og geografisk set dækker vi hele Storkøbenhavn, Nord- og Midtsjælland.

Den 1. november 2012 fejrede vi 60-års jubilæum med åbent hus for kunder, forretningspartnere og familie.

Få et gratis &
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt

    Få et gratis &
    uforpligtende tilbud

    Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer